DESPRE NOI

Advertising și design publicitar Brașov

Compania noastră a debutat în piață datorită dorinței de a îmbunătăți efervescenta lume a advertisingului, decupând noi concepte îmbinate cu tehnologii de ultimă generație, urmând îndeaproape noile tendințe și respectând mediul prin armonizarea atât a conținutului cât și a materialelor folosite, reducând astfel orice formă de poluare vizuală și nu numai la limitele cele mai de jos.

Experiența echipei noastre e construită pe profesionalism și seriozitate, devotament pentru creație și comunicare, reușind astfel să revelăm așteptările clienților.

Vezi portofoliulMărturii clienți
Etmis - Advertising și design publicitar - Brașov
Etmis - Advertising și design publicitar - Brașov

Servicii profesionale de design publicitar și print de mari dimensiuni

DE CE NOI?

Acolo unde reclama legată de productivitate înseamnă succes, nici o cheltuială nu este prea mare, nici un specialist nu este prea scump, nici un efort prea deosebit, nici o idee prea originală, nici o ținută grafică suficient de luxoasă, în măsura în care toate acestea oferă scuza unui loc și mai în faț㝠în masa concurenței.

Dotări moderne

Echipamente moderne de print pe diverse suporturi și dimensiuni. Promovează-ți brandul într-un mod original și profesionist cu ajutorul Etmis Puls Brașov.

Experiență vastă

Etmis Puls este prezentă pe piața print din Brașov de peste 10 ani, timp în care a realizat nenumărate proiecte de branding în diverse domenii.

Promptitudine

O combinație a capacităților noastre de imprimare și a serviciului de gestionare a imprimării este garanția că vă putem acoperi toate nevoile de la început până la sfârșit, respectând termenele agreate.

Vrei mai multe detalii?

Sună acum pentru o ofertă de preț gratuită!

MĂRTURII CLIENȚI

SERVICII

Etmis Puls este o agenție de advertising si marketing din Brașov, care oferă servicii de tipărire, design, digital și consultanță. Ajutăm clienții să-și atingă publicul indiferent de modul și mesajul de marketing. De la materiale și articole promoționale până la adoptarea de soluții creative pentru a satisface nevoile de marketing ale clienților noștri, vă ajutăm cu orice este nevoie pentru o promovare vizuală eficientă. Cu peste 10 ani de activitate, suntem o agenție în care puteți avea încredere.

Autocolant vinyl, banner backlit, banner fața verso, blockout film, folie magnetică, hârtie plotter, căni personalizate, inscripționări auto, afișe, postere, studio foto, foto evenimente

Design publicitar

Imaginea firmei tale este foarte importantă atât în mediul online cât și offline. Un design corect poate aduce o creștere semnificativă a numărului de clienți. Avem abordări de design specifice aplicației publicitare dorite și a mediului în care este folosit design-ul respectiv.

Inscripționări auto

Folosind autocolant special de exterior, inscripționăm autoturisme după design-ul grafic creat de client sau de firma noastră. Autocolantul poate fi atât decupat pe contur cât și printat apoi laminat pentru a spori rezistența la exterior.

Personalizări textile

Alege tricouri personalizate din gama noastra de produse sau ne poti trimite grafica ta! Daca vrei ceva mai personalizat si ai nevoie de ajutor, iti facem noi totul exact asa cum vrei! Suna acum la 0761 877 169 sau office@etmis.ro.

Stickere decorative

Stickerele decorative sunt expresii ale personalității individuale și de stil, ele putând crea o iluzie de un design pictat atunci când se utilizează în special stickere de culoare mată.

Etichete personalizate

Ambalajul produsului tău nu este complet fără o etichetă autoadezivă pe măsură, în deplin acord cu brandul tău. Etichetele se realizează din PVC sau hârtie rezistentă la umiditate și raze UV, se tipăresc cu text, imagini, logo, etc.

Bannere publicitare

Dacă vrei să fi sigur că mesajul tău este vizibil, cu siguranță ai nevoie de un banner. Acestea sunt utile într-o multitudine de situații cum ar fi: vânzări diverse, reclame, șantiere, bannere stradale.

Printuri de mari dimensiuni

Printurile de mari dimensiuni sunt ideale pentru reclama pe panouri stradale, pe clădiri sau pe garduri. Atrag atenția de la distanță chiar și în zonele aglomerate. Se pot utiliza și la interior.

Abțibilduri personalizate

Tehnologiile de ultimă generație pe care le folosim permit realizarea etichetelor autoadezive și a abțibildurilor personalizate de orice formă și material.

Blockout film

Mesajele pot fi vizibile și când semnul este iluminat intern cu ajutorul unui decupaj special realizat. Ziua grafica va fi vizibilă, iar noaptea grafica se va vedea prin decupaj.

PORTOFOLIU

Realizare design publicitar si printuri de mari dimensiuni, Brasov

Design publicitar Brașov

Realizare design publicitar, printuri de mari dimensiuni, bannere publicitare. Producție de tipar la rezoluție mare.

Realizare inscripționări auto Brașov, colantări auto

Inscripționări auto Brașov

Realizare inscripționări auto Brașov – Folosind autocolant special de exterior, inscripționăm autoturisme după design-ul grafic creat de client sau de firma noastră.

Personalizări textile

Servicii de colantare auto în Brașov cu acoperire parțială sau totală a caroseriei. Acest proces se realizează fie din necesitate, fie din plăcerea de a înfrumuseța mașina.

Realizare si print stickere decorative Brasov

Stickere decorative

Realizare și tipărire stickere decorative în Brașov. Stickerele decorative sunt expresii ale personalității individuale și de stil, ele putând decora orice încăpere.

Tiparire etichete personalizate Brasov

Etichete personalizate Brașov

Design si print etichete personalizate in Brașov. Ambalajul produsului tău nu este complet fără o etichetă autoadezivă pe măsură, în deplin acord cu brandul tău.

Realizare bannere publicitare, printuri de mari dimensiuni

Bannere publicitare

Dacă vrei să fi sigur că mesajul tău este vizibil, cu siguranță ai nevoie de un banner. Acestea sunt utile într-o multitudine de situații cum ar fi: vânzări diverse, reclame, bannere, etc.

Realizare printuri de mari dimensiuni Brasov

Printuri de mari dimensiuni

Design și realizare printuri de mari dimensiuni – Printurile de mari dimensiuni sunt ideale pentru reclama pe panouri stradale, pe clădiri sau pe garduri.

Realizare blockout film

Blockout film

Blockout film – mesajele pot fi vizibile și când semnul este iluminat intern cu ajutorul unui decupaj special realizat. Ziua grafica va fi vizibilă, iar noaptea grafica se va vedea prin decupaj.

Realizare abtibilduri personalizate Brasov

Abțibilduri personalizate

Design și print abțibilduri personalizate. Tehnologiile de ultimă generație pe care le folosim permit realizarea etichetelor autoadezive și a abțibildurilor personalizate de orice formă și material.

Ai un proiect? Sună acum pentru a afla toate detaliile și pentru a primi o ofertă de preț gratuită!

MODUL DE LUCRU

  • 1.

  • 2.

Familiarizarea cu cerințele proiectului

Prezentarea cerințelor proiectului, stabilirea strategiei de promovare și a materialelor utilizate.

Stabilirea identității vizuale

Stabilirea tuturor detaliilor privitoare la design și materialele pe care vor fi tipărite elementele grafice.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Realizarea design-ului grafic

Pregătirea materialelor grafice, stabilirea combinațiilor de culori și realizarea graficii finale.

Tipărirea materialelor grafice

Tipărirea materialelor grafice, implementarea elementelor de design pe toate materialele solicitate de client.

Finalizarea comenzii

Finalizarea comenzii – livrarea materialelor promoționale după ce au fost agreate de către client.

BLOG

CONTACT

str. Vulcanului FN, sat Cristian, comuna Cristian, Județul Brașov, cod poștal: 507055

0761 877 169

office@etmis.ro

L - V: 10:00 - 19:00

COMPLETAȚI FORMULARUL

Completați formularul de mai jos și vă vom contact în cel mai scurt timp posibil.

Trimite formularul

Suntem sociabili!